Registrarse
|
Ingresar
Chile
Buscar:
Alimentos
Recetas
En Forma
Miembros
Mi FatSecret
Alimentos
Recetas
En Forma
Comunidad
Comunidad
Miembros
lynnmriley68
Diario
25 oct. 18
Diario de lynnmriley68, 25 oct. 18
Perfil de lynnmriley68
|
< Entrada anterior
|
Entrada siguiente >
Ver Calendario de Dieta
, 25 octubre 2018:
1049 kcal
Grasa: 54,54g | Prot: 71,29g | Carbh: 66,15g.
Almuerzo:
Balsamic Vinegar, Brussels Sprouts, Eggland's Best Extra Large Grade A Eggs.
Cena:
Atlantic Salmon (Farmed) , Brussels Sprouts, Kirkland Signature Balsamic Vinegar of Modena.
Pasa Bocas / Otros:
Trail's End Unbelievable Butter Popcorn, Haribo Sugar Free Gummi Bears.
más...
27 Seguidores
Apoyo
Comentarios
I don’t know if I’m late to the game in making these but I thought I’d share. These are shredded Parmesan with a little basil on top which I baked at 350 for 17 minutes. They are crispy and will substitute the crunch of a crouton. They are delicious and nearly 0 carbs.
25 oct. 18 por el miembro:
lynnmriley68
Those look delicious!
25 oct. 18 por el miembro:
jengetfit123
I tried store bought parm chips; good, but these look better!
25 oct. 18 por el miembro:
gz9gjg
It was crazy how easy they are to make. You could just pour the cheese on a sheet, cook and break into pieces. They reminded me of Parmesan Gold fish a little bit.
25 oct. 18 por el miembro:
lynnmriley68
😋😋
25 oct. 18 por el miembro:
Keilin_4
I love making those, but I never thought to adding seasoning to spice them up ~ thanks for idea!
25 oct. 18 por el miembro:
Em GI
Enviar un Comentario
Debes iniciar sesión para enviar un comentario. Has clic
Aquí
para iniciar sesión
Peso Histórico de lynnmriley68
Ver la Historia Completa