Diario de saskiamania, 11 nov. 20

Trying a twice baked butternut squash today. Bake the halves @ 425 for 45 min. Scoop out of shell and mix with 3/4 cup Greek yogurt and 1/2 cup Parmesan cheese salt and pepper. Fill back into shell. Top with more Parmesan cheese and bake 10 min.

Ver Calendario de Dieta, 11 noviembre 2020:
1609 kcal Grasa: 42,00g | Prot: 59,15g | Carbh: 266,43g.   Desayuno: Fairlife 2% Reduced Fat Ultra-Filtered Milk, General Mills Cheerios, Egg. Almuerzo: Kraft Shredded Parmesan Cheese, Greek Yogurt, Taylor Farms Butternut Squash. Cena: Thai Kitchen Red Curry Chicken, Simple Truth Organic Jasmine Rice. Pasa Bocas / Otros: Welch's 100% White Grape Juice. más...

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Comentarios 
Ooooo this looks delicious, thank you so much for sharing!  
11 nov. 20 por el miembro: she_loves
That's something different and it looks delicious  
12 nov. 20 por el miembro: jenny3781
Looks like a good idea! How was it? 
12 nov. 20 por el miembro: melissapko
I liked it so much. I’ll definitely make it again.  
13 nov. 20 por el miembro: saskiamania

     
 

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