Diario de Ginsin, 19 abr. 18

Bacalao (dried salted cod) with red and yellow peppers, and onions.

Ver Calendario de Dieta, 19 abril 2018:
1571 kcal Grasa: 87,54g | Prot: 58,95g | Carbh: 141,55g.   Desayuno: Olive Oil, Puerto Rican Style Stewed Codfish (Bacalao Guisado), Happytot Apple & Pear Whole Milk Yogurt. Almuerzo: Butter (Salted), Kodiak Cakes Power Waffles. Cena: Chi-Chi's Flour Tortillas (Burrito Size), Borden Four Cheese Mexican Finely Shredded, Beef and Pork Meatballs, Bar-S Foods Smoked Sliced Bacon. Pasa Bocas / Otros: Kellogg's Frosted Mini-Wheats - Pumpkin Spice, Bigelow Tea English Teatime, Coffee Mate Artisan Café Himalaya Salted Caramel, Sue Bee Honey, Beef and Pork Meatballs. más...

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Comentarios 
That looks yummy. 
19 abr. 18 por el miembro: Roschelle McGowan
looks good 
19 abr. 18 por el miembro: cecrews
looks great - similar to Bacalhau - Portuguese dish I grew up with.  
19 abr. 18 por el miembro: tahoebrun
looks good! 
19 abr. 18 por el miembro: marshakanady
Love bacalhau 
19 abr. 18 por el miembro: babygirl808
I haven’t seen that since my grandmother made it and that has been years...😋 
20 abr. 18 por el miembro: Bestybo1
I just read your profile. Amazing work! 
28 abr. 18 por el miembro: adefwebserver

     
 

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