Diario de Vickiauntmick, 30 abr. 18

Beefless spaghetti sauce and vegan parm on zuchinni. Full of mushrooms, roasted garlic, and roasted red peppers. Was craving spaghetti today ❤🐮❤

Ver Calendario de Dieta, 30 abril 2018:
2164 kcal Grasa: 88,16g | Prot: 107,27g | Carbh: 252,52g.   Desayuno: Coffee (Brewed From Grounds), Amy's Indian Samosa Wraps. Almuerzo: Great Value Mushroom Pieces & Stems, Sweet Onions, Beyond Meat Beyond Beef Crumbles - Beefy, Hunt's Original Style Traditional Spaghetti Sauce, Famoso Roasted Red Pepper, Romano's Macaroni Grill Roasted Garlic Cloves, Celery, Simple Truth Organic Garlic Hummus, Tangerine, Strawberries, Litehouse Foods Strawberry Glaze. Cena: Field Roast Chao Vegan Cheese, Roasted Potato, Go Veggie Grated Parmesan Style Topping, Green Olives. Pasa Bocas / Otros: So Delicious Cashew Milk Dipped Salted Caramel Bar. más...

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Comentarios 
Looks delicious! 
30 abr. 18 por el miembro: anastacia29
Haha me too! I made meat sauce and some whole wheat thin spaghetti and zoodles. 
30 abr. 18 por el miembro: jengetfit123
Yum! Sounds wonderful! 
30 abr. 18 por el miembro: kattay
Very creative. We replace pasta w/ veggies too! 
30 abr. 18 por el miembro: bango1

     
 

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