Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 12 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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Souvlaki can be made with any meat of your choice. Try it with chicken, shrimp or lamb.
Ingredientes
Instrucciones
- Soak 8 bamboo skewers in warm water for at least 30 minutes. While the skewers are soaking, cut pork tenderloin into 1" cubes.
- In large bowl, whisk together lemon juice, oil, garlic, oregano and pepper. Add pork and stir to coat.
- Marinate for 10 minutes (can be made ahead of time and marinate up to 24 hours in the refrigerator). While the pork is marinating, preheat the broiler. Coat a baking sheet with cooking spray or line with foil. Set aside.
- Thread pork onto 8 skewers and lay on the baking sheet so they are not touching. Brush the skewers with remaining marinade, using all the marinade.
- Place the skewers in the broiler 6 inches away from heat for 6 minutes. Turn the skewers and cook an additional 6 minutes.
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Resumen Nutricional:
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Hay 195 calorías en una porción de Pork Souvlaki.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Desglose de Calorías: 45% grasa, 6% carbh, 49% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
815 kj
195 kcal
Proteína
23,64g
Grasa
9,61g
Grasa Saturada
2,61g
Grasa Poliinsaturada
1,061g
Grasa Monoinsaturada
5,213g
Colesterol
75mg
Carbohidratos
2,88g
Fibra
0,5g
Azúcar
0,42g
Sodio
56mg
Potasio
452mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (6%)
Grasa (45%)
Proteína (49%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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