Rendimientos: 1 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 40 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: jakx
Stuffed Aubergine
Aubergine and goats cheese bake.
Ingredientes
Instrucciones
- Half the aubergine, cut round the flesh with a knife and scrape out flesh with spoon, place aubergine shell in pre-heated oven and cook until tender.
- While the shell cooks, Dice the onion and the aubergine flesh. Heat the olive oil in a large frying pan and add the onion and chorizo, cook on a medium heat until the onion is soft and the chorizo has released its juices.
- Add the kale and cook until wilting then add the aubergine flesh and smoked paprika and cook through.
- Remove the shells from the oven and stuff with the filling from the pan, top with one or two slices of goats cheese and breadcrumbs, return to the oven and cook until the breadcrumbs are golden and the cheese has melted.
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Resumen Nutricional:
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Hay 521 calorías en una porción de Stuffed Aubergine.
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Desglose de Calorías: 63% grasa, 20% carbh, 17% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
2180 kj
521 kcal
Proteína
23,3g
Grasa
37,7g
Grasa Saturada
11,213g
Grasa Poliinsaturada
1,941g
Grasa Monoinsaturada
10,438g
Colesterol
5mg
Carbohidratos
26,65g
Fibra
11,2g
Azúcar
10,47g
Sodio
66mg
Potasio
794mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (20%)
Grasa (63%)
Proteína (17%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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