Rendimientos: 10 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 40 mins
Comida tipo:
Platos para Acompañar
Salsas y Condimentos
Pasa Bocas
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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A versatile vegetable spread that can be a side dish or a tasty snack.
Ingredientes
Instrucciones
- Clean and wash vegetables. Process zucchini and peppers using mincer into a pot. Add tomato paste, oil, salt and chilli. Mix everything thoroughly.
- Put the pot on the stove, bring it to the boil and simmer for 30 minutes stirring vegetables frequently (to avoid burning and sticking).
- Add minced garlic to the pot, mix it well and simmer for another 10 minutes.
- You can eat it hot, warm or cold. As a side dish or a spread. Sprinkle it with fresh herbs of your choice.
- Suggestions: if you don't have mincer, do not use blender as it will spoil the taste and texture. Better to chop it finely. If chopped coarsely it will be difficult to spread, but will be a nice side dish; you can store it for a long period if you add teaspoon of white vinegar at the end of cooking.
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Resumen Nutricional:
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Hay 94 calorías en una porción de Zucchini Caviar.
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Desglose de Calorías: 57% grasa, 34% carbh, 9% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
391 kj
94 kcal
Proteína
2,35g
Grasa
6,54g
Grasa Saturada
0,935g
Grasa Poliinsaturada
0,862g
Grasa Monoinsaturada
4,45g
Colesterol
0mg
Carbohidratos
8,76g
Fibra
2,7g
Azúcar
4,27g
Sodio
388mg
Potasio
494mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (34%)
Grasa (57%)
Proteína (9%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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