Turkey Sausage and Cheese Omelet
Rendimientos: 2 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 5 mins
Tiempo de Cocción: 5 mins
Comida tipo:
Pasa Bocas
Desayuno
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: williestylez
Turkey Sausage and Cheese Omelet
A great combination of turkey sausage, cheese and eggs.
Ingredientes
Instrucciones
- In a medium sized bowl, beat eggs together with seasoning.
- Add milk and beat until mixed. While beating, heat turkey crumbles in microwave for about 30 seconds on high, or quickly heat it in a pan on the stove.
- Heat a lightly greased pan over medium heat.
- Pour egg mixture into pan. Let cook approximately 30 seconds to 1 minute, or until egg begins to firm.
- Flip eggs over to allow top to cook.
- Add cheese and sausage on top, and let it cook until cheese begins to melt.
- Flip eggs in half, over the top of the sausage and cheese filling.
- Turn off stove, and place omelet onto plate for serving. Be careful, its hot!
278 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
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Very filling, very good
14 feb. 11 por el miembro: dlhorsewood
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Very delicious AND filling!
09 ene. 11 por el miembro: williestylez
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Resumen Nutricional:
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Hay 185 calorías en una porción de Turkey Sausage and Cheese Omelet.
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Desglose de Calorías: 63% grasa, 4% carbh, 33% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
774 kj
185 kcal
Proteína
15,7g
Grasa
13,26g
Grasa Saturada
5,767g
Grasa Poliinsaturada
0,952g
Grasa Monoinsaturada
2,946g
Grasa Trans
0g
Colesterol
340mg
Carbohidratos
2,08g
Fibra
0g
Azúcar
1,02g
Sodio
386mg
Potasio
24mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (4%)
Grasa (63%)
Proteína (33%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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