Rendimientos: 6 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 15 mins
Tiempo de Cocción: 45 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: m88taylor ![](https://m.ftscrt.com/static/member/_apricot_shared_tiny.jpg)
Vegetarian Yellow Curry
Substitute any veggies into this easy and tasty curry recipe.
Ingredientes
Instrucciones
- In a saucepan over medium heat, melt butter with olive oil.
- Add onions and green peppers and saute until translucent.
- Add garlic and cook for about minute, until it becomes fragrant. Add carrots, potatoes and chilies. Saute for 4-5 minutes.
- Add stock and stir in tomato paste until dissolved. Add coconut milk and bring to a simmer.
- Stir in curry powder, salt, pepper, paprika and cumin. Add a squeeze of lime. Reduce heat to low and simmer for about 35-45 minutes until potatoes are tender.
- Enjoy alone or served over rice with naan bread.
76 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Revisiones
I'll make this, and make some changes: substitute coconut oil or avocado oil [they don't burn, and smell good too] for the butter, vegetable stock for the chicken stock, microwave the potatoes and carrots to mostly done so as to greatly reduce the cooking time, and loss of nutrients. I may also add some beans: green or canned for the fiber and protein. Sounds very good as is though. :)
27 jun. 18 por el miembro: billtech66
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Yes, this looks like a good recipe, and I agree that vegetarian stock should be used to truly be a vegetarian dish. Also, a low sodium stock would be good for me, as I really need to cut back on my salt intake. I will add it to my cookbook.
22 abr. 14 por el miembro: Baja Barb
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It's not vegetarian if you use chicken stock, most vegetarians would be very upset if you served this to them. Best use vegetable stock.
01 feb. 14 por el miembro: nimoissansvous
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Resumen Nutricional:
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Hay 253 calorías en una porción de Vegetarian Yellow Curry.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Desglose de Calorías: 30% grasa, 61% carbh, 9% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1056 kj
252 kcal
Proteína
5,64g
Grasa
8,95g
Grasa Saturada
5,044g
Grasa Poliinsaturada
0,634g
Grasa Monoinsaturada
2,418g
Grasa Trans
0g
Colesterol
5mg
Carbohidratos
40,3g
Fibra
10,1g
Azúcar
8,6g
Sodio
376mg
Potasio
1055mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (61%)
Grasa (30%)
Proteína (9%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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