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Rendimientos:
4 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
10 mins
Tiempo de Cocción:
15 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: Carrot

Chicken Stir-Fry

No fuss, tasty and easy stir-fry dish using any protein you like.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Heat the chicken stock or broth in a non-stick wok over medium-high heat.
  2. Cut the chicken into strips or chunks and add to the wok (or any other protein choice - tofu, lamb, beef, shrimp). Cook until almost done.
  3. Agg the vegetables, cayenne pepper and ginger, cook until tender.
  4. Seperately, quickly scramble the egg and then it mix through the stir-fry thorougly.
  5. Serve hot.
1683 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
sounds good, I think I will try this tomorrow but maybe change the carrot for celery as someone else suggested.
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04 jul. 13 por el miembro: gottab
I didn't find this recipe to be dry at all.....added extra ginger - cayenne gave it just the right kick...if you don't like it a little spicy - watch the cayenne. Will definitely make this again and again. I cook on Sunday for the entire weeks dinners.
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13 ene. 13 por el miembro: Cristyv
Great recipe. I removed the Chicken Broth because I didn't think it was that necessary and it tasted absolutely awesome. Great post-workout meal. Seems a little low on the calories side? I am no expert though.
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15 oct. 12 por el miembro: 64ByteKiller
3 pts
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03 dic. 11 por el miembro: mama mel
I found this to be easy to make, but seemed to lack flavor. It was just okay.
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29 nov. 11 por el miembro: Lisa Dixon
Sounds good and easy to make.
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12 feb. 11 por el miembro: GettingFit2011
Sounds very tasty,
user vote
08 oct. 10 por el miembro: MrsBluemoonButters
It was a little dry and could have used more ginger and cayenne pepper but other than that it was good.
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06 ago. 10 por el miembro: SashaFierce
I liked it, but it was a little dry for my taste. I added brown rice to it, which gave it a nice texture contrast, though.
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14 jun. 10 por el miembro: marissamayhem
It's not good for Phase I of the Fat Smash diet. Fried for is off limits.
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19 mar. 10 por el miembro: RSShyne
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Resumen Nutricional:

Hay 168 calorías en una porción de Chicken Stir-Fry.
Desglose de Calorías: 16% grasa, 11% carbh, 73% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
703 kj
168 kcal
Proteína
30,32g
Grasa
2,94g
Grasa Saturada
0,813g
Grasa Poliinsaturada
0,6g
Grasa Monoinsaturada
0,832g
Grasa Trans
0,028g
Colesterol
119mg
Carbohidratos
4,51g
Fibra
1,7g
Azúcar
1,83g
Sodio
153mg
Potasio
569mg
8%
de IDR*
(168 cal)
8% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (11%)
 
Grasa (16%)
 
Proteína (73%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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