Rendimientos: 2 porcion(es)
Comida tipo:
Aperitivos
Platos para Acompañar
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: laura-hilary
Roasted Butternut Squash with Garlic
A yummy comforting treat. Roasting the squash and the garlic brings out the sweet flavour in them.
Ingredientes
Instrucciones
- Pre-heat the oven on a medium heat.
- Chop the squash in half, then peel and remove all the pulp and pips.
- Cut the squash in to bite size chunks and place in a baking tray, at least 1" deep.
- Add the garlic still in the skins, spreading them out (they steam inside and go all soft).
- Cut the butter into little chunks, distribute evenly and add the black pepper.
- Put in the oven and cook till soft all the way through, the longer it cooks, the sweeter it is, turning it all over every so often, so the melted butter covers all the chunks and it all cooks evenly.
- The garlic does not strongly flavor the squash but the cloves can be taken out of their skins once cooked and eaten with the squash.
- Adding some streaky bacon can work as well.
126 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
Does anyone have a weight or measurement on the amount of squash?
11 feb. 15 por el miembro: lyndizzle
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In case anyone's wondering, it takes about 40 min at 400 for the squash to cook all the way
27 oct. 11 por el miembro: hpolum
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Try tossing it with a little olive oil instead of butter. Bake it at 400 and it will roast nicely and brown on the outside, yummy!!
30 jul. 07 por el miembro: twinmom219
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I tried this with yellow squash. No butternut at the grocery store. I thought it was good except I put too much pepper on it. I like it and will have it again. With less pepper.
23 jul. 07 por el miembro: soapnest
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Better without butter.
01 mar. 07 por el miembro: Penelope
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Resumen Nutricional:
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Hay 162 calorías en una porción de Roasted Butternut Squash with Garlic.
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Desglose de Calorías: 30% grasa, 64% carbh, 6% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
678 kj
162 kcal
Proteína
2,72g
Grasa
6,02g
Grasa Saturada
3,7g
Grasa Poliinsaturada
0,327g
Grasa Monoinsaturada
1,51g
Colesterol
16mg
Carbohidratos
28,54g
Fibra
4,7g
Azúcar
5,06g
Sodio
51mg
Potasio
824mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (64%)
Grasa (30%)
Proteína (6%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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