Añadir a mi Libro de Cocina
Añadir a Diario de Alimentos
Rendimientos:
1 porcion(es)
Comida tipo:
Panes y Productos Horneados
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: SoggyB

Soy Flour Wraps

For folks who like wraps but are staying away from carbs. Easy to prepare.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Take the eggs, crack open and seperate the yolks from the whites.
  2. Whisk the whites until well whipped like a blender.
  3. Add the egg yolks and the flour.
  4. Whisk lightly to mix - too much and you'll whip out the air from the whites
  5. Heat a pancake pan with a little rapeseed oil until the oil is near to smoking, add the mix.
  6. Heat for about one minute each side by flipping pancake style.
  7. Great served with mayo, lettuce greens and ham or chicken. Fold the wrap around the contents.
174 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
Just got a celiac disease diagnosis for my 15 year old, & looking for bread alternatives. I'm willing to make what she needs, & this looks pretty easy. Any idea if these could be made in bulk & stored (ie, freezer/fridge)?
user vote
18 dic. 11 por el miembro: Mcat62
Great recipe but please explain the peanut flour substitution to me again I don't seem to understand the reasoning there
user vote
20 jun. 11 por el miembro: lowcarbguy
Think I might try these and make it into a pizza. Yum
user vote
03 abr. 08 por el miembro: hanbam
good find! I used egg whites, ground dry roasted peanuts(instead of soy flour), because as I was reading the recipe, I found myself reading recipes and eating too many dry roasted peanuts. Also added blackened seasoning sprayed my Belgian waffle pan with butter flavored spray, and ended up with two waffles for a breakfast sandwich egg white omelette with 2% cheese, for tomorrow.A little more butter..less face...thanks.
user vote
25 oct. 07 por el miembro: Pats
i cant find soy flour anywhere...plz email me to tell me were to find it!
user vote
18 oct. 07 por el miembro: spiffygirl17123
Tried it, and it works really well. What is important is the size of the pan, and go ahead and add salt to the mix as well to make it more savoury.
user vote
15 mar. 07 por el miembro: Walls
Really good idea that's worth the effort.
user vote
08 mar. 07 por el miembro: susan
Interesting...
user vote
05 mar. 07 por el miembro: Grace29
Great low carb bread or wrap alternative for those that like sandwiches. Just make sure you whip the egg white until it's nearly to a meringue
user vote
04 mar. 07 por el miembro: SoggyB

     
 

Revisar esta receta



Debes iniciar sesión para revisar esta receta. Has clic Aquí para iniciar sesión
 

Ver Más Recetas

Filtrar por Tipo de Comida

Panes y Productos Horneados

Recetas más Recientes

por el miembro: fernandezbarria.j
Snack masticable, sabroso y saludable.
por el miembro: Carvircon24
Saludable, sin gluten y sin azúcar refinada añadida.
por el miembro: nicolasgonzalez001
Sabrosa y baja en calorías.
por el miembro: Valevalentinas
Merienda dulce al horno.

Enviar una Receta

Resumen Nutricional:

Hay 180 calorías en una porción de Soy Flour Wraps.
Desglose de Calorías: 62% grasa, 6% carbh, 32% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
753 kj
180 kcal
Proteína
14,38g
Grasa
12,14g
Grasa Saturada
3,334g
Grasa Poliinsaturada
2,303g
Grasa Monoinsaturada
4,71g
Colesterol
423mg
Carbohidratos
2,6g
Fibra
0,5g
Azúcar
1,16g
Sodio
141mg
Potasio
265mg
9%
de IDR*
(180 cal)
9% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (6%)
 
Grasa (62%)
 
Proteína (32%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

Consigue la aplicación
    
© 2024 FatSecret. Todos los derechos reservados.