Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 10 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: Gallani9 ![](https://m.ftscrt.com/static/member/_soda_shared_tiny.jpg)
Vegetable Stir-Fry
A healthy, fresh, colourful vegetable stir-fry.
Ingredientes
Instrucciones
- Heat broth in a stainless steel wok or 12" skillet.
- Stir-fry onion for 2 minutes in broth over medium-high heat stirring constantly.
- Add red bell pepper and mushrooms. Continue to stir-fry for another 2 minutes.
- Add garlic and ginger and continue to cook stirring for another 3 minutes.
- Add cabbage and remaining ingredients and cook for another 2 minutes.
- Sprinkle with sesame seeds.
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Resumen Nutricional:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Hay 94 calorías en una porción de Vegetable Stir-Fry.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Desglose de Calorías: 18% grasa, 61% carbh, 22% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
391 kj
94 kcal
Proteína
5,52g
Grasa
2,03g
Grasa Saturada
0,316g
Grasa Poliinsaturada
0,963g
Grasa Monoinsaturada
0,572g
Grasa Trans
0g
Colesterol
0mg
Carbohidratos
15,5g
Fibra
3,4g
Azúcar
6,07g
Sodio
572mg
Potasio
357mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (60%)
Grasa (18%)
Proteína (22%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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