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Vegetable Bisque
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Rendimientos:
12 porcion(es)
Comida tipo:
Sopas
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro:
Meredith McGlohon
Vegetable Bisque
Seven vegetable soup with little to no oil...vegan and vegetarian!
Ingredientes
3 cucharaditas de granulado oregano
2 cucharadas pepper
10 hojas basil
4 cucharadas salt
2 cucharadas olive oil
6 tazas vegetable broth
6
lanzas, grandes
asparagus
1
paquete
green beans
1
paquete
broccoli
1
cabeza, grande
cabbage
5
tallos grandes
celery
5 diente garlic
3 leeks
1/2 grande onion
1
lata
tomato paste
5
tazas
water
Instrucciones
Sauté onion, leek, garlic and celery in the oil until tender.
Chop all of the veggies into bite sized pieces.
Add half of the tomato paste and continue to sauté until combined. When combined, add stock, water, and half of the chopped basil.
Bring to a boil and add all the rest of the chopped ingredients and the rest of the tomato paste.
Simmer for 2 hours. Add salt and pepper to taste. Check it every once in a while and flavor as necessary.
When all the veggies have basically turned to mush, let the soup cool for about 30 minutes.
Use an immersion blender or a food processor to puree the soup until the texture is completely smooth.
Enjoy alone or with a small dollop of low fat sour cream.
187 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
Revisiones
looks yummy but way to much salt in there! Any way to cut that back? 4tbsp's sounds a bit much.
26 ago. 08 por el miembro:
lttlangel
Great Soup! I cut the oregano to 1 tsp. added about 2 - 3 tsp. of Curry Powder. Served it with a dollop of lowfat yogurt.
30 oct. 07 por el miembro:
foffey
Some people may want to cut the oil, but a small amount of oil can sure add a lot of flavor. Even with the oil, I'd count this recipe as less than a point per serving - you could double the serving size and it would still be only a point per serving.
18 oct. 07 por el miembro:
Westgal
terrible for atkins! but sounds really, really good if I wasn't on Atkins!!! Looks like a very yummy recipe...maybe I'll save this for when I lose the weight!!!
25 sep. 07 por el miembro:
Reina Estrella
This is a great meal. I added a pound of hamburger meat to the leftovers the next day and it was even better. Thanks
18 sep. 07 por el miembro:
resdogbr
yay! Pam spray butter flavor or "smart spread" instead of oil. dollop of Daisey fat free sour cream. ;)
28 jun. 07 por el miembro:
velocitys0ul
Great
12 abr. 07 por el miembro:
Joyce2
Yum yum...so much flava!
10 abr. 07 por el miembro:
Meredith McGlohon
Cut out the oil
10 abr. 07 por el miembro:
Jen88
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Resumen Nutricional:
Hay 135 calorías en una porción de Vegetable Bisque.
Desglose de Calorías:
22% grasa
, 63% carbh, 14% prot.
Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
563 kj
135 kcal
Proteína
5,29g
Grasa
3,74g
Grasa Saturada
0,558g
Grasa Poliinsaturada
0,852g
Grasa Monoinsaturada
2,102g
Colesterol
0mg
Carbohidratos
23,75g
Fibra
6,3g
Azúcar
9,09g
Sodio
2804mg
Potasio
763mg
7%
de IDR*
(135 cal)
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (64%)
Grasa (22%)
Proteína (14%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías
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