Rendimientos: 6 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 15 mins
Tiempo de Cocción: 25 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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Protein packed treat, hot or cold.
Ingredientes
Instrucciones
- Preheat oven to 220 ºC.
- In a large bowl, using your hands, combine the mince, parmesan, oats, parsley and eggs. Grate in the garlic, salt and pepper. Do not overwork it or the meat will become compacted and dense.
- Butter a shallow, round baking tin 28 cm diameter and turn the meat into it, pressing the mixture lightly with your fingers to cover the bottom.
- Make sure you've drained as much liquid as possible out of the chopped tomatoes, then mix the tomato with the garlic oil, oregano and some salt and pepper and spread lightly on top of the meat base.
- Arrange the mozzarella slices on top, and then put in the oven for 20-25 minutes, by which time the meat should be cooked through and lightly set and the mozzarella melted.
- Remove from the oven and let stand for 5 minutes, then adorn with some basil leaves.
- Note: you can use breadcrumbs instead of oats if you like.
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Resumen Nutricional:
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Hay 271 calorías en una porción de Meatzza.
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Desglose de Calorías: 47% grasa, 14% carbh, 40% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1132 kj
270 kcal
Proteína
26,01g
Grasa
13,65g
Grasa Saturada
5,722g
Grasa Poliinsaturada
0,801g
Grasa Monoinsaturada
5,114g
Grasa Trans
0,532g
Colesterol
118mg
Carbohidratos
9,07g
Fibra
2g
Azúcar
3,08g
Sodio
141mg
Potasio
342mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (13%)
Grasa (47%)
Proteína (40%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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