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Rendimientos:
4 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
5 mins
Tiempo de Cocción:
10 mins
Comida tipo:
Postres
Pasa Bocas
Desayuno
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: rysia11

Apple Rice

Warm rice with sweet cooked apples topped with fresh whipped cream and cinnamon.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Peel apples and remove the core, dice and set aside.
  2. Pour water into a saucepan and bring to boil. Add sugar when boiling.
  3. Add apples to the sweet water and cook until soft and transparent, about 5 minutes on high heat.
  4. Add rice to the apples and simmer for 5 minutes on medium heat.
  5. Serve with whipped cream and cinnamon.
57 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
Did this with out the whipped cream and used brown rice. Nom Nom Nom
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24 feb. 13 por el miembro: shadarimoon

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 261 calorías en una porción de Apple Rice.
Desglose de Calorías: 4% grasa, 89% carbh, 7% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
1092 kj
261 kcal
Proteína
4,62g
Grasa
1,27g
Grasa Saturada
0,566g
Grasa Poliinsaturada
0,183g
Grasa Monoinsaturada
0,346g
Colesterol
2mg
Carbohidratos
57,75g
Fibra
2,8g
Azúcar
9,54g
Sodio
7mg
Potasio
134mg
13%
de IDR*
(261 cal)
13% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (89%)
 
Grasa (4%)
 
Proteína (7%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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