Rendimientos: 5 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 20 mins
Tiempo de Cocción: 50 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: Gina333 ![](https://m.ftscrt.com/static/member/04e2f6c2-9450-4835-99f6-f403d6443e29_tiny.jpg)
Beef and Vegetable Meat Loaf
Vegetables give moisture and extra flavour to this variation.
Ingredientes
Instrucciones
- spray 9 x 5" loaf pan with non-stick cooking spray.
- In a large bowl combine beef, rolled oats, mushrooms, carrots, red pepper, onion and parsley. Mix well.
- In a second bowl stir together tomato paste, water, egg, mustard, pepper and chili powder.
- Lightly combine with meat mixture just until mixed.
- Turn into prepared pan. Bake in 190 °C oven for 50 minutes or until firm to the touch.
- Pour off any fat and let stand for 5 minutes. Cut into 5 slices.
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Resumen Nutricional:
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Hay 123 calorías en una porción de Beef and Vegetable Meat Loaf.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Desglose de Calorías: 36% grasa, 35% carbh, 28% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
515 kj
123 kcal
Proteína
8,84g
Grasa
4,99g
Grasa Saturada
1,613g
Grasa Poliinsaturada
0,313g
Grasa Monoinsaturada
1,769g
Grasa Trans
0g
Colesterol
60mg
Carbohidratos
10,97g
Fibra
2,2g
Azúcar
2,53g
Sodio
134mg
Potasio
272mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (36%)
Grasa (36%)
Proteína (28%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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