Rendimientos: 2 porcion(es)
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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Delicious steak with a pepper and rosemary sauce.
Ingredientes
Instrucciones
- Combine pepper and rosemary in large bowl. Coat both sides of steak (4-6 ounces each).
- Heat butter and oil in skillet until hot. Add steaks and cook over medium-high heat for 5-7 minutes or until center is 160 °F (70 °C)
- Remove steaks and cover to keep warm.
- Add wine to skillet and bring to boil over high heat, scraping particles from bottom of skillet.
- Boil for about 1 minute or until liquid is reduced by half. Spoon sauce over steaks.
- Note: based on recipe from South Beach Cookbook.
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Resumen Nutricional:
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Hay 529 calorías en una porción de Cracked Pepper Steak.
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Desglose de Calorías: 72% grasa, 2% carbh, 26% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
2213 kj
529 kcal
Proteína
32,62g
Grasa
40,18g
Grasa Saturada
14,169g
Grasa Poliinsaturada
2,678g
Grasa Monoinsaturada
19,096g
Colesterol
113mg
Carbohidratos
3,08g
Fibra
1g
Azúcar
0,2g
Sodio
127mg
Potasio
578mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (2%)
Grasa (72%)
Proteína (26%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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