Rendimientos: 6 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 30 mins
Comida tipo:
Pasa Bocas
Desayuno
Panes y Productos Horneados
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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A filling Italian inspired savoury muffin.
Ingredientes
Instrucciones
- Preheat oven to 180°C and grease muffin pan with olive oil.
- Add besan flour, polenta, baking powder, and baking soda to a medium size bowl. Mix.
- Chop the butter and rub into the dry mixture until it resembles breadcrumbs.
- Whisk the white vinegar with the milk and leave to stand for 5 minutes.
- Meanwhile halve or quarter the cherry tomatoes, roughly chop the olives, and grate courgette and cheese.
- Whisk the egg into the milk and vinegar mixture, and mix into the dry ingredients. Add the chopped and grated ingredients with the seeds. Mix well.
- Spoon evenly into the muffin pan and bake for 25-30 minutes until golden.
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Resumen Nutricional:
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Hay 203 calorías en una porción de Cheesy Polenta Muffins.
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Desglose de Calorías: 58% grasa, 29% carbh, 13% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
849 kj
203 kcal
Proteína
6,66g
Grasa
13,18g
Grasa Saturada
4,61g
Grasa Poliinsaturada
1,35g
Grasa Monoinsaturada
2,943g
Grasa Trans
0g
Colesterol
32mg
Carbohidratos
15,12g
Fibra
1,6g
Azúcar
2,17g
Sodio
233mg
Potasio
259mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (29%)
Grasa (58%)
Proteína (13%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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