Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 30 mins
Comida tipo:
Platos para Acompañar
Ensaladas y Aderezos para Ensaladas
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
|
por el miembro: amm1114
Japanese Cucumber Salad
A healthy make-over salad with terrific authentic Japanese flavors.
Ingredientes
Instrucciones
- The cucumbers can be peeled, cut lengthwise, seeded, and sliced into thin half moons.
- In a large bowl, combine cucumbers and salt; mix well.
- Add sugar, soy sauce, rice wine vinegar, and sesame oil; mix well.
- Sprinkle with sesame seed and mix.
- Let marinate for 20 minutes before serving.
- To serve, divide salad among individual chilled plates.
853 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
|
Revisiones
soy sauce has too much gluten to be considered safe for celiacs... be warned!
22 oct. 16 por el miembro: effivd
|
This is delish - I used low sodium soy sauce which cuts the sodium level but doesn't affect the taste.
28 jul. 14 por el miembro: cmlynn
|
So, so good.
10 ene. 14 por el miembro: rhea_rose
|
Why not use sugar substitute, cut salt to 1/4 tsp and use low sodium soy sauce. I also have B/P issue so must watch sodium but it seems like a whole tsp of salt is a lot
30 abr. 13 por el miembro: gmcclune001
|
This sounds great. I think I'll try using low sodium soy sauce and trimming back the added salt. Should be just as good.
17 jul. 11 por el miembro: MKreush
|
If you are on Atkins then the sodium should be fine unless your doctor says low salt for you. You can by lower sodium soy sauce. I made this using O carb sweetener and cut the seeds in half and it was wonderful and only it like 2.5 net carbs. If you are not yet able to have soy then don't add any soy sauce and if you are not able to have seeds then don't use seeds. Cucumbers, sweetener and vinegar is wonderful all by itself. You can also add sliced onion to this if you need to use up your net carb allowance.
03 jun. 11 por el miembro: Giapets
|
nice <3
06 may. 11 por el miembro: AnaAire
|
I'm planning to try it. I will replay soy sauce with low sodium soy and the sugar with honey. I will let you all know how it tastes.
20 abr. 11 por el miembro: Newness
|
I really love this recipe! Substituted 3 tsp. of sugar for 3 drops sucralose and cut the salt down to 1/2 tsp. (personal taste) - overall, yummy! Will be making this again!
11 abr. 11 por el miembro: dreama
|
This is so very very good always!
29 mar. 11 por el miembro: jamina1
|
|
|
|
|
Revisar esta receta
Debes iniciar sesión para revisar esta receta. Has clic Aquí para iniciar sesión
|
|
|
Enviar una Receta
Resumen Nutricional:
|
|
Hay 45 calorías en una porción de Japanese Cucumber Salad.
|
|
Desglose de Calorías: 41% grasa, 51% carbh, 8% prot. |
|
Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
187 kj
45 kcal
Proteína
0,89g
Grasa
2,04g
Grasa Saturada
0,297g
Grasa Poliinsaturada
0,87g
Grasa Monoinsaturada
0,77g
Grasa Trans
0g
Colesterol
0mg
Carbohidratos
5,8g
Fibra
0,5g
Azúcar
4,09g
Sodio
808mg
Potasio
94mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (51%)
Grasa (41%)
Proteína (8%)
|
|
*Basado en un IDR de 2000 calorías
|