Rendimientos: 4 porcion(es)
Comida tipo:
Platos para Acompañar
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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Nutritious, delicious and hearty gratin that can also be made vegetarian without turkey bacon added.
Ingredientes
Instrucciones
- Heat oven to broil.
- In a deep oven-proof skillet, bring a few inches of water to a boil. Add kale and cook over medium-high heat until tender, about 6 minutes. Drain and pat dry.
- Wipe the skillet dry and return to medium-high heat. Add bacon and cook until crispy, 4-5 minutes. Transfer bacon to a plate.
- Add onion and garlic to the pan, reduce heat to medium, and cook, stirring, until onion is softened, about 7 minutes.
- Return bacon to the pan and add half-and-half. Bring to a simmer and cook until slightly reduced, about 5 minutes.
- Season with pepper to taste. Add kale and stir to combine.
- Sprinkle evenly with cheese. Broil for 2 to 3 minutes, or until cheese is lightly browned.
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Resumen Nutricional:
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Hay 166 calorías en una porción de Kale and Turkey Bacon Gratin.
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Desglose de Calorías: 31% grasa, 44% carbh, 25% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
692 kj
166 kcal
Proteína
11,24g
Grasa
6,16g
Grasa Saturada
2,342g
Grasa Poliinsaturada
1,298g
Grasa Monoinsaturada
1,863g
Colesterol
17mg
Carbohidratos
19,8g
Fibra
3,1g
Azúcar
2,34g
Sodio
441mg
Potasio
777mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (44%)
Grasa (31%)
Proteína (25%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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