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Rendimientos:
4 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
10 mins
Tiempo de Cocción:
50 mins
Comida tipo:
Desayuno
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: cbella

Tuscan Scrambled Eggs

Scrambled eggs with yellow onion and plum tomatoes.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Heat olive oil on medium heat in a non-stick skillet.
  2. Add the onions and cook until translucent, just starting to turn golden in color, about 6 minutes.
  3. Add the tomatoes and cook over low heat until the liquid evaporates, about 40 minutes.
  4. Whisk the eggs in a bowl until well blended. Season with a little salt and pepper.
  5. Add the eggs to the tomato and cook over medium heat, stirring constantly, and scraping from the bottom with a wooden spoon.
  6. Remove from heat as soon as the eggs begin to set, but are still moist, about 3 minutes.
  7. Turn out onto a serving plate. Serve immediately.
359 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
I add Capsicum and Garlic, and use virgin coconut oil instead of virgin Olive Oil. I also use a teaspoon of Amul Butter to enhance flavour.
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23 ago. 14 por el miembro: B B Chan
Love it! So did my family...I added a little green pepper and ham!
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25 ene. 13 por el miembro: Myrna Louise
what is one serving? just curious? these sound Glorious :o), but obviously 244cal in the whole recipe? anyone know how many grams the serving is?
user vote
25 feb. 11 por el miembro: cumberger72
Thanks for the recipe- going to lighthen this up a bit by only using egg whites
user vote
29 ene. 11 por el miembro: 28LBs2Go
Have made this recipe before I started the GI diet. Glad to see it here.
user vote
02 ene. 11 por el miembro: KATHYxCOOKIE
Good for lunch or dinner on the GI diet.
user vote
12 dic. 10 por el miembro: oceanroses
This sounds wonderful, I can't wait to try it--Maybe Sunday Breakfast!
user vote
23 sep. 10 por el miembro: David1211

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 244 calorías en una porción de Tuscan Scrambled Eggs.
Desglose de Calorías: 65% grasa, 17% carbh, 18% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
1019 kj
244 kcal
Proteína
11,15g
Grasa
17,92g
Grasa Saturada
3,804g
Grasa Poliinsaturada
2,321g
Grasa Monoinsaturada
10,332g
Colesterol
317mg
Carbohidratos
10,46g
Fibra
2,4g
Azúcar
6,26g
Sodio
153mg
Potasio
522mg
12%
de IDR*
(244 cal)
12% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (17%)
 
Grasa (65%)
 
Proteína (18%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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