Rendimientos: 6 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 5 mins
Tiempo de Cocción: 15 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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Quick, easy and yummy.
Ingredientes
Instrucciones
- Heat oil in a large, nonstick frying pan or wok over medium-high heat. Add ginger powder and stir for 1 minute.
- Add the broccoli slaw to the pan, and turn up the heat a little. Stir-fry the vegetables for 4 to 5 minutes. Cook them long enough to darken in color without losing their crunchiness.
- Turn the heat down to medium, and stir in the pork, soy sauce, hoisin sauce, red pepper flakes and cashews. Continue cooking moo shu for another 2 minutes to heat through. Serve over rice.
39 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
Makes 6 - 3/4 cup servings
17 sep. 14 por el miembro: lettygaylor
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Resumen Nutricional:
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Hay 236 calorías en una porción de Moo Shu Pork.
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Desglose de Calorías: 37% grasa, 36% carbh, 27% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
988 kj
236 kcal
Proteína
16,13g
Grasa
9,75g
Grasa Saturada
2,037g
Grasa Poliinsaturada
0,944g
Grasa Monoinsaturada
2,593g
Grasa Trans
0g
Colesterol
35mg
Carbohidratos
21,13g
Fibra
2,7g
Azúcar
15,84g
Sodio
1043mg
Potasio
196mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (36%)
Grasa (37%)
Proteína (27%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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