Rendimientos: 12 porcion(es)
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: momof5a
Chicken, Rice & Vegetable Casserole
Chicken with rice and veggies baked in the oven.
Ingredientes
Instrucciones
- Boil the chicken in enough water to cover, about 20 minutes. When chicken is cooked remove from water and cube.
- Add enough water to make 5 1/2 cups stock. Add the seasoned rice (like Rice-a-Roni) flavor packets. Bring to boil.
- Chop vegetables. Fry in non-stick skillet with the margarine. Remove from pan.
- Fry rice in the same pan. When brown, mix the vegetables, chicken and rice together. Add to water.
- Put in a large oven proof casserole in the oven at 450 °F (220 °C). Cook for 30 minutes.
- Note: the water must boil and cook the rice.
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Resumen Nutricional:
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Hay 212 calorías en una porción de Chicken, Rice & Vegetable Casserole.
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Desglose de Calorías: 13% grasa, 45% carbh, 42% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
888 kj
212 kcal
Proteína
21,6g
Grasa
3g
Grasa Saturada
0,738g
Grasa Poliinsaturada
0,821g
Grasa Monoinsaturada
0,978g
Colesterol
49mg
Carbohidratos
23,48g
Fibra
0,8g
Azúcar
1,4g
Sodio
557mg
Potasio
285mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (45%)
Grasa (13%)
Proteína (42%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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