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Rendimientos:
20 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
10 mins
Tiempo de Cocción:
30 mins
Comida tipo:
Aperitivos
Pasa Bocas
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: speechless808

Spinach Vegetable Dip

Spinach dip made with fat free sour cream, bell peppers, garlic and of course, spinach.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Use one of the cloves of garlic and cut in tiny pieces. Place a pan on the stove and spray with non-stick spray. Place garlic in pan and lightly brown garlic.
  2. Place frozen spinach and peppers in pan with the garlic. Cook the vegetables till tender and the water evaporates. Do not cover pan when cooking. Approximately 10 minutes on medium heat. Let stand for 5-10 minutes to cool down.
  3. Take off stove and place on cutting board. Chop mixture until the peppers are cut into tiny pieces.
  4. Take fat free sour cream and place dry ranch mix package into container and mix.
  5. Cut the 2nd clove of garlic into very tiny pieces. Place garlic in sour cream. Mix with vegetables.
  6. Add black pepper or paprika if desired.
  7. Refrigerate for an hour or more (the longer, the better).
  8. Note: serving is approximately 2 tablespoons.
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Revisiones 
This is the BEST! I used light sour cream instead (I got the wrong kind) and did not use any frozen peppers. It is an awesome low cal pig out with veggies food!
user vote
06 feb. 10 por el miembro: MOMofTeens

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 23 calorías en una porción de Spinach Vegetable Dip.
Desglose de Calorías: 4% grasa, 77% carbh, 19% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
95 kj
23 kcal
Proteína
1,15g
Grasa
0,1g
Grasa Saturada
0,027g
Grasa Poliinsaturada
0,026g
Grasa Monoinsaturada
0,002g
Colesterol
2mg
Carbohidratos
4,66g
Fibra
0,4g
Azúcar
0,2g
Sodio
44mg
Potasio
71mg
1%
de IDR*
(23 cal)
1% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (77%)
 
Grasa (4%)
 
Proteína (19%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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