Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 15 mins
Tiempo de Cocción: 30 mins
Comida tipo:
Platos para Acompañar
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: cbella
Roasted Cauliflower with Parmesan & Garlic
Cauliflower roasted with parmesan cheese and spices makes for a terrific side.
Ingredientes
Instrucciones
- Preheat oven to 400 °F (200 °C).
- Cut cauliflower into florets and put in a single layer in an oven-proof baking dish. Toss in the garlic.
- Squeeze lemon juice over cauliflower and drizzle each piece with olive oil.
- Sprinkle with salt and pepper. If the oven hasn't reached 400°F yet, set aside until it has.
- Place casserole in the hot oven, uncovered, for 25-30 minutes, or until the top is lightly brown. Test with a fork for desired doneness. Fork tines should be able to easily pierce the cauliflower.
- Remove from oven and sprinkle with parmesan cheese. Serve immediately.
897 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
I have tried my own versions of this roasted cauliflower recipe, and all have been very tasty. However, I have found that 400 degrees in my oven results in cauliflower that is overly browned (which my husband dislikes) and not done enough (I don't want it mushy, just sweet and tender). I roasted the last batch at 350 degrees for about 35-40 minutes, and it was perfect! A little brown, and more tender.
10 ago. 16 por el miembro: pidgiesgirl
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loved it, will do it many times from now on!
28 ago. 12 por el miembro: themartin
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Everyone at the dinner table loved it last night! Thanks!
14 may. 12 por el miembro: vjinnc2
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I love this! So easy to make too!
10 may. 12 por el miembro: Lisa landis
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2 pts
03 dic. 11 por el miembro: mama mel
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I put all the ingredients in a plastic bag and mixed it up that way. I only used one tbsp of olive oil and some of that stayed in the bag when I was done.
01 mar. 11 por el miembro: gretajohnson
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This is my husband's favorite vegetable dish. I usually add additional garlic, and sometimes a bit of oregano too. So quick and easy for a weeknight meal.
16 feb. 11 por el miembro: Feisty174
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Easy to make and very tasty - even if you're not a cauliflower fan.
14 feb. 11 por el miembro: O'hara
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I love this dish and did not care for cauliflower. Now I am going to try other cauliflower recipes. Thanks CBella
07 feb. 11 por el miembro: tryin2lose1970
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great and I'm not a fan of cauliflower! Thanks!!
06 sep. 10 por el miembro: goWest
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Resumen Nutricional:
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Hay 112 calorías en una porción de Roasted Cauliflower with Parmesan & Garlic.
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Desglose de Calorías: 56% grasa, 31% carbh, 13% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
467 kj
112 kcal
Proteína
3,94g
Grasa
7,58g
Grasa Saturada
1,414g
Grasa Poliinsaturada
0,873g
Grasa Monoinsaturada
5,164g
Grasa Trans
0g
Colesterol
2mg
Carbohidratos
9,23g
Fibra
3,7g
Azúcar
3,75g
Sodio
206mg
Potasio
459mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (31%)
Grasa (56%)
Proteína (13%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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