Poached Egg & Avocado Toast
Rendimientos: 1 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 5 mins
Tiempo de Cocción: 4 mins
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: E1ain3
Poached Egg & Avocado Toast
A delicious breakfast for Sunday mornings.
Ingredientes
Instrucciones
- To poach the egg, fill a saucepan with water and add a dash of vinegar. Bring water to boil then reduce temperature to just a simmer. Break egg into small cup. Using wooden spoon, stir water to create a whirlpool, then drop egg into centre. Cook for 2-3 minutes for a soft yolk (3-4 for firmer). When ready remove with slotted spoon and drain off any water.
- Meanwhile toast bread.
- To serve, layer rocket (or mixed lettuce or baby spinach), avocado and egg on top of the toast. Season to taste with pepper. Enjoy.
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Resumen Nutricional:
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Hay 253 calorías en una porción de Poached Egg & Avocado Toast.
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Desglose de Calorías: 46% grasa, 35% carbh, 19% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1059 kj
253 kcal
Proteína
11,79g
Grasa
13,1g
Grasa Saturada
2,68g
Grasa Poliinsaturada
1,658g
Grasa Monoinsaturada
6,833g
Colesterol
211mg
Carbohidratos
22,16g
Fibra
5,8g
Azúcar
2,12g
Sodio
348mg
Potasio
385mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (35%)
Grasa (46%)
Proteína (19%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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