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Rendimientos:
1 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
5 mins
Tiempo de Cocción:
13 mins
Comida tipo:
Sopas
Platos Principales
Almuerzo
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: E1ain3

Green Soup

A healthy lean soup made of green vegetables.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Slice leek and cut lettuce into large pieces.
  2. In a large saucepan, sauté the leek in the oil for 5 minutes or until nicely caramelised.
  3. Add the vegetable stock and peas and cook for 3-4 minutes.
  4. Add the lettuce and simmer for 3-4 minutes. Set aside and allow to cool a little.
  5. Blend and season to taste with pepper if desired.
  6. Note: to save time during the week, this soup can be made in large batches and frozen or kept in the fridge.
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Resumen Nutricional:

Hay 165 calorías en una porción de Green Soup.
Desglose de Calorías: 13% grasa, 70% carbh, 17% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
690 kj
165 kcal
Proteína
7,55g
Grasa
2,53g
Grasa Saturada
0,425g
Grasa Poliinsaturada
0,624g
Grasa Monoinsaturada
1,187g
Grasa Trans
0g
Colesterol
0mg
Carbohidratos
30,73g
Fibra
8,1g
Azúcar
15,52g
Sodio
1390mg
Potasio
656mg
8%
de IDR*
(165 cal)
8% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (70%)
 
Grasa (13%)
 
Proteína (17%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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