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Rendimientos:
1 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
15 mins
Tiempo de Cocción:
10 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: E1ain3

Prawns & Feta with Pasta

Easy, full of flavour prawn and feta pasta.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Chop onion. Mince garlic. Chop tomatoes. Shred basil. Crumble feta. Slice olives.
  2. Put pasta on to boil (cook as per directions on packet), usually 8-12 minutes depending on size.
  3. Brown onion, add tomatoes, garlic, tomato paste and red wine, cook 2 minutes.
  4. Add peeled/de-veined green prawns and cook further 2 minutes.
  5. Add crumbled feta, sliced olives and shredded basil.
  6. Drain pasta and add to prawn/tomato sauce, stir through.
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Resumen Nutricional:

Hay 375 calorías en una porción de Prawns & Feta with Pasta.
Desglose de Calorías: 21% grasa, 39% carbh, 41% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
1569 kj
375 kcal
Proteína
34,31g
Grasa
7,69g
Grasa Saturada
3,176g
Grasa Poliinsaturada
0,53g
Grasa Monoinsaturada
1,085g
Grasa Trans
0g
Colesterol
18mg
Carbohidratos
32,59g
Fibra
3,8g
Azúcar
7,52g
Sodio
388mg
Potasio
580mg
19%
de IDR*
(375 cal)
19% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (38%)
 
Grasa (21%)
 
Proteína (41%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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