Añadir a mi Libro de Cocina
Añadir a Diario de Alimentos
Rendimientos:
4 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
15 mins
Tiempo de Cocción:
12 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: emmieb

Salmon Cakes with Dill Sauce

Delicious and filling salmon cakes that are sure to please.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Sauté onion and red pepper in olive oil until tender. Drain salmon and put in a mixing bowl. And onion and red pepper mixture to salmon.
  2. Chop 1 sprig of the dill and add it to the salmon mixture, along with the breadcrumbs, mayonnaise, egg, juice of 1 lemon and seasoning.
  3. Make 4 even patties from the mixture and cook on a griddle pan (with a tiny bit of cooking spray like Pam) for about 6 minutes on each side.
  4. To make the dill Sauce, combine sour cream, juice of the other lemon and the rest of the chopped dill in a small bowl and mix well. Season to taste with salt and a little hot sauce, if you like.
  5. Serve sauce on the side or right on top of the salmon cakes!
528 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
I made this , instead of using bread crumbs, I used flax meal.
user vote
24 abr. 14 por el miembro: karenromiaih2002
Used ground oats instead of breadcrumbs and omitted the mayo.
user vote
03 jun. 13 por el miembro: twinklebun
Better than mom used to make. The kids liked them too.
user vote
09 may. 12 por el miembro: Folden
Cakes did not stay together but will try again because they still tasted great!
user vote
12 oct. 11 por el miembro: Knees In The Breeze
Pretty yummy! I cut the recipe in half for 2 of us. If you do this, use a medium egg.
user vote
01 oct. 11 por el miembro: mrsmax
I have a very simular recipe, called Salmon croquet. It only requires the Canned Pink Salmon Chopped onion italian bread crumbs (or plain whatever you have) yellow corn meal one egg don't pour the water off the salmon use it for moisture.(make sure to debone the canned Salmon and take off the skin, if it grosses you out like me.) Mix all together and fry in Olive Oil(pam spray if you desire) same time as above or until desired goldeness. THEY ARE DELICIOUS! Me and hubby have them for breakfast with Rice, and eggs. WONDERFUL!!
user vote
18 ago. 11 por el miembro: mseve.
substituted with chunk tuna in water, and added hot sauce and crushed red pepper to the cake for some spice. wonderful! light, tasty, easy. they also reheat VERY well on the stove. the dill sauce is also very, very good- i've been making it as a veggie dip too!
user vote
26 mar. 11 por el miembro: geraldinekoenig
This recipe is FABULOUS! Makes 4 pretty good size cakes, very tasty and super easy.
user vote
29 ene. 11 por el miembro: Laura Mills
TRY THIS SAME RECIPE USING TUNA PACKED IN WATER...VERY GOOD
user vote
07 ene. 11 por el miembro: laydeedonrae

     
 

Revisar esta receta



Debes iniciar sesión para revisar esta receta. Has clic Aquí para iniciar sesión
 

Ver Más Recetas

Filtrar por Tipo de Comida

Platos Principales

Recetas más Recientes

por el miembro: Marion Cordova M
Almuerzo o cena sabroso.
por el miembro: Denise000
Receta sencilla con solo 3 ingredientes.
por el miembro: starr.r
Desayuno con carbohidratos bajos.
por el miembro: mikkauuz
Desayuno o merienda sencillo.

Enviar una Receta

Resumen Nutricional:

Hay 302 calorías en una porción de Salmon Cakes with Dill Sauce.
Desglose de Calorías: 52% grasa, 18% carbh, 30% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
1265 kj
302 kcal
Proteína
22,33g
Grasa
17,4g
Grasa Saturada
3,788g
Grasa Poliinsaturada
4,06g
Grasa Monoinsaturada
7,853g
Grasa Trans
0g
Colesterol
119mg
Carbohidratos
13,73g
Fibra
1,1g
Azúcar
2,94g
Sodio
908mg
Potasio
362mg
15%
de IDR*
(302 cal)
15% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (18%)
 
Grasa (52%)
 
Proteína (30%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

Consigue la aplicación
    
© 2024 FatSecret. Todos los derechos reservados.