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Rendimientos:
2 porcion(es)
Comida tipo:
Aperitivos
Platos Principales
Almuerzo
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: Marinewifey03

Anaheim Pepper & Chicken Popper Bake

Anaheim peppers filled with light cream cheese and jalapeno mixture topped with seasoned chicken.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Thaw out 4 chicken breast tenders, season as preferred with salt and pepper, garlic salt & garlic.
  2. Cut stem end off peppers. Slice peppers long ways in half to give 4 halves.
  3. Finely grate the jalapeno pepper.
  4. Mix grated jalapeno in cream cheese, and spread along inside of peppers.
  5. Add a chicken strip to the inside of each pepper half, laying it on the cream cheese.
  6. Place on baking sheet and put in oven at 375 °F (190 °C) until chicken is done.
  7. Let cool and enjoy!
108 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
I made a few changes when i did it a put crumbled bacon grilled onions and shredded cheese along with the cream cheese and chicken and stuffed the mixture into poblano peppers. They were yummy and low carb
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25 feb. 12 por el miembro: Twilightchik
This is ok but it needs some herbs and/or spices. And the nutritional info is wrong. It's for 4 whole breasts, not just the tenders.
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02 ago. 10 por el miembro: Tinkers
I thought this was excellent. I also shredded my chicken and mixed it with the cream cheese/jalapenos.
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05 jul. 10 por el miembro: marleyzhipz
This was really good! I did alter the recipe some (and lower the calories) by using 2 shredded 3oz chicken breasts instead of 4 tenders (slow cooked in red tomatoes and green chilis for flavor until they could be shredded). I also melted some pepper jack cheese over top of the peppers once they were loaded with the cream cheese mixture and chicken. It turned out great and even my picky husband enjoyed it! :) I will definitely make again - great light solution when you're craving Mexican food!
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15 ago. 09 por el miembro: ErinNickel

     
 

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por el miembro: Carvircon24
Saludable, sin gluten y sin azúcar refinada añadida.
por el miembro: vale.figue
Desayuno fácil con pocas calorías.
por el miembro: nicole.bd
Suave, sabroso y saludable.
por el miembro: nicolasgonzalez001
Sabrosa y baja en calorías.

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Resumen Nutricional:

Hay 617 calorías en una porción de Anaheim Pepper & Chicken Popper Bake.
Desglose de Calorías: 17% grasa, 6% carbh, 77% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
2579 kj
616 kcal
Proteína
113,38g
Grasa
11,42g
Grasa Saturada
4,962g
Grasa Poliinsaturada
1,631g
Grasa Monoinsaturada
2,92g
Grasa Trans
0,12g
Colesterol
291mg
Carbohidratos
8,44g
Fibra
2,4g
Azúcar
3,4g
Sodio
400mg
Potasio
1492mg
31%
de IDR*
(616 cal)
31% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (6%)
 
Grasa (17%)
 
Proteína (77%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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