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Rendimientos:
10 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
50 mins
Tiempo de Cocción:
50 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Almuerzo
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: Ladyphattie

Lasagne

Better than a store bought classic.

Ingredientes

Instrucciones

  1. To make bechamel melt canola spread in a saucepan on medium heat, stir in flour and cook stirring for 3 minutes. Remove from heat and add 1 cup of milk and whisk until smooth and combined, pour in the remaining milk. Return the saucepan to the stove and stir continuously until the sauce boils and thickens. Remove from the stove and whisk in the Parmesan, nutmeg, sage and pepper.
  2. Combine the Bolognese and the diced tinned tomatoes.
  3. To build the lasagne select a 30 cm x 20 cm ovenproof dish. Cover the bottom of the dish with a thin layer of meat sauce. Arrange the lasagne sheets in a single layer, spoon Bolognese over and smooth with the back of a spoon, now dot a layer of the bechamel and smooth over, now the uncooked spinach leaves. Repeat so there are four layers of pasta.
  4. Top the last layer of lasagne sheets with the bechamel and sprinkle with the shredded light tasty cheese.
  5. Place in an oven preheated to 180 °C and bake for 45-50 minutes.
  6. Remove the lasagne from the oven and let it stand for 10 minutes, this will allow the lasagne to hold its shape rather than falling apart.
  7. Note: when layering visually divide the Bolognese, bechamel and spinach so you will have enough to complete each layer. This lasagne freezes well.
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Revisiones 
to make beschamel sauce homemade from scratch: put in pot 100gr of butter and 100gr of flour, mix until golden then add 1 litre of milk little by little and as you stir the sauce gets thicker and thicker.add salt and grated nutmeg!
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22 jul. 13 por el miembro: Charlie.g

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 433 calorías en una porción de Lasagne.
Desglose de Calorías: 41% grasa, 32% carbh, 27% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
1811 kj
433 kcal
Proteína
24,27g
Grasa
16,64g
Grasa Saturada
5,419g
Grasa Poliinsaturada
1,672g
Grasa Monoinsaturada
5,11g
Grasa Trans
0g
Colesterol
21mg
Carbohidratos
28,86g
Fibra
3,9g
Azúcar
8,37g
Sodio
799mg
Potasio
526mg
22%
de IDR*
(433 cal)
22% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (32%)
 
Grasa (41%)
 
Proteína (27%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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