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Rendimientos:
12 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
30 mins
Tiempo de Cocción:
30 mins
Comida tipo:
Platos para Acompañar
Ensaladas y Aderezos para Ensaladas
Almuerzo
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: Ladyphattie

Israeli Cous Cous Salad

A fresh salad, great as a side with low fat protein or as a meal on its own.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Preheat oven to 180 °C. Line a baking tray with baking paper and scatter the pumpkin cubes, spray with olive oil and bake for 30 minutes or until tender. Remove from oven and allow to cool.
  2. Place 1 tablespoon of olive oil in a heavy bottom saucepan, warm olive oil on medium heat, add onion and cook until translucent. Add garlic and cook for 1 minute before adding the cous cous. Stir all the time and just brown the grains, about 5 minutes.
  3. Add the 2 cups of boiling water and reduce heat to low. Cover with a lid and stir occasionally, it should take 8-10 minutes for the cous cous to cook. Remove from heat and spread over a large tray to cool quickly.
  4. Combine the remaining oil, lemon juice, balsamic vinegar, red wine vinegar and mustard to make a dressing, set aside.
  5. In a large bowl combine the cous cous, red peppers, roasted pumpkin, well rinsed and drained borlotti beans and chickpeas, celery, carrot, cucumber, shallots, lemon zest, pumpkin seeds, sultanas, cracked black pepper and parsley. Combine well.
  6. Add the dressing and give a thorough toss. Check for seasoning and adjust pepper and salt to your liking. Refrigerate for an hour before serving.
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Resumen Nutricional:

Hay 218 calorías en una porción de Israeli Cous Cous Salad.
Desglose de Calorías: 20% grasa, 67% carbh, 13% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
914 kj
218 kcal
Proteína
7,16g
Grasa
5g
Grasa Saturada
0,691g
Grasa Poliinsaturada
0,86g
Grasa Monoinsaturada
2,104g
Grasa Trans
0g
Colesterol
0mg
Carbohidratos
37,44g
Fibra
3,4g
Azúcar
6,59g
Sodio
152mg
Potasio
255mg
11%
de IDR*
(218 cal)
11% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (67%)
 
Grasa (20%)
 
Proteína (13%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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