Rendimientos: 8 porcion(es)
Comida tipo:
Sopas
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: JEllis
Beef and Vegetable Stew
This light stew emphasizes the vegetables rather than the beef.
Ingredientes
Instrucciones
- Trim the beef of all visible fat and cut into 1" cubes. Place the beef in a large bowl. Sprinkle the beef with the flour, turning to coat.
- Warm the oil in a large non-stick pot over medium-high heat.
- Working in batches, add the beef and cook, turning consistently for 3 to 5 minutes, until lightly browned. Remove with a slotted spoon and place in a bowl. Pat with paper towels to remove excess fat.
- Add the onion and garlic to the pot. Cook, stirring frequently, for 6 to 7 minutes, or until the onion is tender.
- Stir in the wine, beef broth, tomato paste, and thyme. Using a wooden spoon, scrape up any browned bits from the bottom of the pot. Bring to a boil.
- Return the beef to the pot. Partially cover and simmer for 1 hour, or until the beef is tender.
- Add the turnips, potatoes, carrots, and parsnips and simmer for 30 minutes. Add the mushrooms and simmer for 20 minutes. Season to taste.
57 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
7 pts per serving
27 ene. 08 por el miembro: Bible Bliss
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This stew is amazingly filling without making you feel guilty!
13 ago. 07 por el miembro: JEllis
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Resumen Nutricional:
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Hay 344 calorías en una porción de Beef and Vegetable Stew.
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Desglose de Calorías: 16% grasa, 57% carbh, 27% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1439 kj
344 kcal
Proteína
19,31g
Grasa
5,13g
Grasa Saturada
1,188g
Grasa Poliinsaturada
0,902g
Grasa Monoinsaturada
2,246g
Grasa Trans
0g
Colesterol
33mg
Carbohidratos
40,76g
Fibra
6,8g
Azúcar
9,54g
Sodio
442mg
Potasio
1188mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (57%)
Grasa (16%)
Proteína (27%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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