Rendimientos: 9 porcion(es)
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: lawgrrrl
Vegetable Chili Pot
A quick and easy vegetarian chili.
Ingredientes
Instrucciones
- Heat cooking oil in large saucepan or Dutch oven on medium-high.
- Add onions, mushrooms and green pepper.
- Cook, uncovered, for about 5 minutes, stirring often, until onion is softened.
- Add remaining ingredients. Stir. Bring to a boil.
- Reduce heat to medium-low. Simmer, covered, for 10 minutes, stirring occasionally to blend flavors.
50 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
good stuff....i switched it up a bit cuz I don't like mushrooms. I added red peppers in their place, plus I added 2 other extra beans because I had them and I didn't have black beans. All around it was yummy. Thx.
10 abr. 09 por el miembro: ibyprprty
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Resumen Nutricional:
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Hay 457 calorías en una porción de Vegetable Chili Pot.
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Desglose de Calorías: 9% grasa, 69% carbh, 22% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1910 kj
457 kcal
Proteína
25,87g
Grasa
4,79g
Grasa Saturada
0,643g
Grasa Poliinsaturada
1,305g
Grasa Monoinsaturada
0,611g
Grasa Trans
0g
Colesterol
0mg
Carbohidratos
81,56g
Fibra
18,4g
Azúcar
12,69g
Sodio
510mg
Potasio
1972mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (69%)
Grasa (9%)
Proteína (22%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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